שוק העבודה היום דורש ממעסיקים לשלם בעבור הוצאות מזון והסעדה לעובדים, הן במסגרת יום העבודה או במסגרת כנסים ואירועים מטעם החברה.
מדובר בעלויות כספיות של אלפי שקלים מדי חודש, ולכן חשוב לייצר תהליך בקרה לצורך חיסכון. כיצד זה מתבצע? להלן הפרטים.
עלויות מזון והסעדה לבית עסק: עלויות של אלפי שקלים מדי חודש
מעסיקים אשר מעוניינים למשוך עובדים איכותיים ולשמר אותם לאורך זמן מחויבים לחשוב על פתרונות יצירתיים, כאשר אחד מהפתרונות הטובים ביותר הוא ללא ספק שירותי הסעדה בתוך בית העסק.
למעשה, מדובר בשירות אשר הוא בגדר חובה לעובדים אשר שוהים זמן רב במסגרת העבודה, ולכן ניתן לראות כיצד יותר ויותר עסקים וחברות מחליטים לבנות בתוך המשרדים חדרי אוכל מסובסדים לעובדים.
על מנת לתפעל את חדר האוכל או לאפשר לעובדים להזמין אוכל מבחוץ נדרשת השקעה כספית של אלפי ולעיתים עשרות אלפי שקלים מדי חודש, תלוי במספר העובדים ובהיקף האספקה.
כיצד ניתן להוזיל את עלויות הקייטרינג והסעדה לעובדים?
חיסכון בקייטרינג וכן חיסכון בהסעדה עצמית מהווים את אחת המטרות החשובות ביותר בעבור כל עסק אשר משתמש בשירותי הסעדה וקייטרינג באופן קבוע.
על מנת לתפעל את העסק ולבחון את ההוצאות מומלץ ראשית כל לבצע השוואת מחירים בין הספקים השונים, וזאת בכדי לקבל בסופו של דבר הצעת מחיר אטרקטיבית אשר משקפת את מסגרת התקציב.
יתרה מכך, באמצעות חברה מקצועית ומובילה בתחום של פתרונות אפקטיביים לצורך בקרה וחיסכון ניתן לקבל מעטפת אשר כוללת בחינה מקצועית של הקבלות וחוזה ההתקשרות, לצורך בחינה האם אכן מדובר בעסקה משתלמת בעבור בית העסק, ובאילו תחומים ניתן להוזיל. ככל שהפעולה הזו תתבצע בהקדם האפשרי, כך תוכלו להתחיל בתהליך של בקרה ופיקוח אשר לא רק ישפר את העמדה שלכם כלפי ספקי שירות בתחום ההסעדה.
בעלי עסקים אשר קיבלו את השירות דרך חברות מקצועיות דיווחו על חיסכון של עשרות אחוזים, ולכן מדובר בנדבך משמעותי אשר יכול לסייע באופן ניכר לא רק לטובת ולרווחת העובדים אלא גם לשיפור התנאים בתהליך מו"מ לחתימת חוזה.
ניהול יעדים דינמי – OKRs (Objectives and Key Results): המדריך המלא
מבוא בעידן המודרני, ארגונים נדרשים להתאים את עצמם לשינויים מהירים בשוק, לדרישות הלקוחות, ולהתפתחות הטכנולוגיה. שיטות ניהול יעדים מסורתיות, שבהן מנהלים מגדירים מטרות שנתיות, הופכות לפחות רלוונטיות בארגונים שמתמודדים עם קצב השינויים הגובר. על רקע זה התפתחה שיטת OKRs (Objectives and Key Results), המתמקדת בניהול
משאבי אנוש – שיטות הערכה וביצועים בעידן החדש
הערכת ביצועי עובדים תמיד הייתה חלק קריטי בניהול משאבי אנוש, אך בעידן הנוכחי של דינמיות ושינויים מהירים, נדרשת גישה מתקדמת ומתמשכת יותר. המודלים המסורתיים להערכת ביצועים, שהתבססו על מפגשי משוב שנתיים, כבר אינם מספקים את המענה הנדרש לארגונים שמתמודדים עם צרכים משתנים של עובדים, לקוחות
כיצד לשפר את איכות החיים באמצעות ייעוץ בריאות כולל: תזונה, ספורט, ניהול זמן ותמיכה מנטלית
בשנים האחרונות, ההבנה של החשיבות באורח חיים בריא מקבלת תשומת לב רחבה יותר. המודעות לבריאות כוללת תזונה נכונה, פעילות גופנית, שינה איכותית, ניהול זמן ויעדים, ומענה לצרכים מנטליים ופיזיים. כדי לספק את הכלים והמידע הנדרשים להשגת אורח חיים מאוזן, ייעוץ בריאות הופך לגורם מכריע בתהליך
פתרונות בריאות: מציאת האיזון הנכון בין אורח חיים עסקי לבריאות הגוף והנפש
מבוא בעולם המודרני, שבו הקריירה הפכה לחלק מרכזי בחיים, חשוב למצוא את האיזון הנכון בין דרישות העבודה לבין שמירה על בריאות הגוף והנפש. אנשים בעלי קריירות עמוסות נוטים להקריב את בריאותם הפיזית והמנטלית לטובת הצלחה מקצועית, מה שעלול להוביל לשחיקה, ירידה בפרודוקטיביות ותחושת אי-שביעות רצון
מאמר מס' 10 – פיתוח צוותים והעצמת עובדים
במציאות העסקית הדינמית של ימינו, הארגונים מתמודדים עם אתגרים הולכים וגוברים, הכוללים תחרות גוברת, טכנולוגיות חדשות ושינויים בסביבה העסקית. על מנת לעמוד באתגרים אלו ולהבטיח את הצלחתם ארוכת הטווח, ארגונים נדרשים לטפח ולהעצים את הצוותים שלהם. פיתוח צוותים והעצמת עובדים הפכו לכלים מרכזיים בניהול המודרני,
מאמר מס' 9 – שיפור חוויית העובדים (Employee Experience)
בשנים האחרונות, ניהול המשאב האנושי בארגונים עבר מהפכה של ממש. אם בעבר נחשב העובד בעיקר כגורם לייצור וכתוצאה ישירה של עלות לעסק, כיום, ארגונים רבים מבינים כי ההון האנושי הוא הנכס היקר ביותר שלהם. מחקרים מראים כי ארגונים המשקיעים בחוויית העובדים (Employee Experience) נהנים משיפור
מאמרים קשורים לנושא.