עולם הפנסיה והגמל הפך להיות מפותח במיוחד ובשנים האחרונות התחרות בין קרנות הפנסיה השונות היא רבה ואינטנסיבית.
מהסיבה הזו לא רק לקוחות פרטיים צריכים לקבל ייעוץ פנסיוני אלא גם מעסיקים צריכים לקחת בחשבון שיש בפניהם אפשרויות בחירה רבות מאד.
יועץ פנסה למעסיק עשוי אפוא להואיל לא רק לבעל העסק אלא גם לעובדים ומכאן חשיבותו.
חשוב לקבל מידע מגורם מנוסה ומקצועי
ממש כמו שבנושאי אבטחת מידע ומחשבים נפנה לבעל מקצוע בתחום, כך בתחום הפנסיה והגמל חשו לקבל הדרכה וליווי ממי שמכיר את התחום ועומד על השינויים והמגמות שמתרחשים בו הכרת החוק, התקנות החדשות וקופות הפנסיה השונות מאפשרת למעסיקים להתנהל בצורה חכמה יותר מול קרנות הפנסיה של העובדים ולפיכך יועץ הפנסיה הוא כלי עבודה חשוב מאד לכל מעסיק באשר הוא.
יועץ פנסיה – התאמה מרבית בין צרכים ותכניות
כל מקום עבודה מתאפיין בצרכים שונים של עובדיו ויועץ הפנסיה המנוסה הוא זה שידאג למצוא את התכניות שיתאימו לא רק למעסיק עצמו אלא גם לעובדיו בהתייחס לצרכיהם.
משום שהפרשה לקרן הפנסיה היא עניין שמחויב בחוק, יועץ פנסיה הוא הגורם שיבנה פתרון פנסיוני שמותאם לחוק ועומד בכל החובות של המעסיק מבלי לפגוע בזכויותיו. בנוסף, ההתנהלות מול קרנות הפנסיה נעשית במתכונת של משא ומתן.
יעוץ פנסיה שמכיר את השוק היטב ינהל עבורכם את המשא ומתן ויביא לכם את התנאים הטובים ביותר.
מהי מדיניות הפנסיה שלכם?
קרן פנסיה היא לא רק מספרים אלא גם מדיניות. לפיכך יועץ פנסיה יסייע לכם כמעסיקים להגדיר, לעצב ולהוציא לפועל את המדיניות הפנסיונית שאותה תרצו ליישם במקום העבודה.
זאת ועוד, היועץ הפנסיוני יסייע לכם לחסוך בעלויות השוטפות ויגדיל את התמורה מהתקציב שנתון לכיסוי פיצויי הפרישה וחבויות אחרות.
למען העובדים
חשוב מכל, עבור העובדים ייעוץ פנסיה מקצועי והוגן ישפר בעזרות אחוזים את התמורה הפנסיונית, מה שישיא רווחים נאים ויביא לאיכות גבוהה יותר של הכיסויים הביטוחיים שלהם בארגון.
זה מן הסתם ישפר את מדד שביעות הרצון של העובדים ויביא לעלייה בתפוקה ויציבות במקום העבודה. מעבר לכל יועץ פנסיה מלווה את העסק לאורך השנים בשיפור קרנות הפנסיה והוא מייעץ לבעל העסק לפי השינויים הרבים שמתחוללים בשוק הפיננסי ובתחום הפנסיה בפרט.
עוד מאמרים בנושא...

מדדי הצלחה חדשים לעידן החדש
למה ROI ו-EBITDA לא מספיקים – אילו מדדים ארגונים מתקדמים באמת בודקים היום מבוא בעולם העסקי של היום, תחרות מהירה, לקוחות דיגיטליים ונתונים בשפע הופכים את המושג "הצלחה" למורכב ודינמי מאי פעם. מדדים מסורתיים כמו ROI (החזר על השקעה) ו-EBITDA (רווח לפני ריבית, מס, פחת

המנכ"ל כמאיץ רווחיות
איך לחבר בין חזון עסקי, ניתוח פיננסי ופעולות מדידות לטובת צמיחה מהירה מבוא במציאות עסקית משתנה, תחרותית ולעיתים כאוטית – המנכ"ל איננו רק מנהל. הוא מאיץ. מי שמחבר בין החזון הארגוני לבין הפעולות היומיומיות, בין המספרים על הדו"ח לבין מה שקורה באמת בשטח.בעידן שבו ניתוחים

אומנות הבחירה – איך לזהות ספק מיקור חוץ טוב
לא רק מחיר, אלא גם תרבות ארגונית מציאת ספק מיקור חוץ טוב דומה לדייט מוצלח – לא מספיק ללכת על היפה או על הזול ביותר. חשוב לבחון התאמה ערכית ותרבותית, ניסיון קודם, שיטות עבודה והמלצות מהימנות. ספק איכותי הוא כזה שלא רק מבצע משימות,

Offshore, Nearshore או Onshore – מה עדיף לארגון שלך?
זמן תגובה מול פערי תקשורת כאשר ארגון שוקל לעבור למודל של מיקור חוץ, אחת ההחלטות הקריטיות היא מיקום הספקים: האם לשכור צוות רחוק מעבר לים (Offshore), בסביבה גיאוגרפית קרובה (Nearshore), או בתוך אותה מדינה (Onshore)? כל מודל מביא איתו יתרונות ואתגרים שונים, והבחירה ביניהם

האם מיקור חוץ מתאים לכל סוג עסק?
הצצה מאחורי הקלעים מיקור חוץ הוא פתרון שמושך יותר ויותר עסקים בזכות ההבטחה לחיסכון, גמישות וגישה למומחים. אבל האם הוא מתאים לכל עסק? לא תמיד. התשובה תלויה בפרמטרים כמו אופי התחום, רמת הסודיות, משך הפעילות, הצרכים התפעוליים – ובעיקר בגישה של ההנהלה. בעוד שיש

טעויות נפוצות במיקור חוץ ואיך להימנע מהן
מגדירים ציפיות – חוסכים אכזבות אחת הטעויות הכי שכיחות בתחום מיקור החוץ היא חוסר בהירות בהסכמים, בהגדרת יעדים ובלוחות זמנים. עסקים רבים פונים לשירותי מיקור חוץ במטרה לחסוך בעלויות ולקבל שירות איכותי, אך לא מקדישים מספיק תשומת לב לניסוח מדויק של הדרישות והציפיות מהספק.
מאמרים קשורים לנושא.