שוק העבודה היום דורש ממעסיקים לשלם בעבור הוצאות מזון והסעדה לעובדים, הן במסגרת יום העבודה או במסגרת כנסים ואירועים מטעם החברה.
מדובר בעלויות כספיות של אלפי שקלים מדי חודש, ולכן חשוב לייצר תהליך בקרה לצורך חיסכון. כיצד זה מתבצע? להלן הפרטים.
עלויות מזון והסעדה לבית עסק: עלויות של אלפי שקלים מדי חודש
מעסיקים אשר מעוניינים למשוך עובדים איכותיים ולשמר אותם לאורך זמן מחויבים לחשוב על פתרונות יצירתיים, כאשר אחד מהפתרונות הטובים ביותר הוא ללא ספק שירותי הסעדה בתוך בית העסק.
למעשה, מדובר בשירות אשר הוא בגדר חובה לעובדים אשר שוהים זמן רב במסגרת העבודה, ולכן ניתן לראות כיצד יותר ויותר עסקים וחברות מחליטים לבנות בתוך המשרדים חדרי אוכל מסובסדים לעובדים.
על מנת לתפעל את חדר האוכל או לאפשר לעובדים להזמין אוכל מבחוץ נדרשת השקעה כספית של אלפי ולעיתים עשרות אלפי שקלים מדי חודש, תלוי במספר העובדים ובהיקף האספקה.
כיצד ניתן להוזיל את עלויות הקייטרינג והסעדה לעובדים?
חיסכון בקייטרינג וכן חיסכון בהסעדה עצמית מהווים את אחת המטרות החשובות ביותר בעבור כל עסק אשר משתמש בשירותי הסעדה וקייטרינג באופן קבוע.
על מנת לתפעל את העסק ולבחון את ההוצאות מומלץ ראשית כל לבצע השוואת מחירים בין הספקים השונים, וזאת בכדי לקבל בסופו של דבר הצעת מחיר אטרקטיבית אשר משקפת את מסגרת התקציב.
יתרה מכך, באמצעות חברה מקצועית ומובילה בתחום של פתרונות אפקטיביים לצורך בקרה וחיסכון ניתן לקבל מעטפת אשר כוללת בחינה מקצועית של הקבלות וחוזה ההתקשרות, לצורך בחינה האם אכן מדובר בעסקה משתלמת בעבור בית העסק, ובאילו תחומים ניתן להוזיל. ככל שהפעולה הזו תתבצע בהקדם האפשרי, כך תוכלו להתחיל בתהליך של בקרה ופיקוח אשר לא רק ישפר את העמדה שלכם כלפי ספקי שירות בתחום ההסעדה.
בעלי עסקים אשר קיבלו את השירות דרך חברות מקצועיות דיווחו על חיסכון של עשרות אחוזים, ולכן מדובר בנדבך משמעותי אשר יכול לסייע באופן ניכר לא רק לטובת ולרווחת העובדים אלא גם לשיפור התנאים בתהליך מו"מ לחתימת חוזה.
מאמר מס' 7 – שימוש בטכנולוגיות מתקדמות
מבוא בעידן הדיגיטלי המתקדם של ימינו, שילוב טכנולוגיות מתקדמות הפך לחלק בלתי נפרד מהתנהלותם של ארגונים. טכנולוגיות כמו בינה מלאכותית (AI), מערכות ניהול משאבים ארגוניים (ERP) ומערכות ניהול פרויקטים (Project Management Systems) מאפשרות אופטימיזציה של תהליכים, ניהול נכון של זמן ומשאבים, וייעול הפעילות היומיומית. השימוש
מאמר מס' 6 – KAIZEN – שיפור מתמיד
מבוא הגישה היפנית של "קייזן" (Kaizen), שמשמעותה המילולית היא "שיפור מתמיד" (קאי = שינוי, זן = טוב), מתייחסת לתפיסת עולם עסקית שממוקדת בשיפור מתמשך בכל תחומי החיים, בין אם מדובר בתהליכים עסקיים, בפעילות הייצור או באיכות חיי העובדים. המושג התפתח בתעשייה היפנית לאחר מלחמת העולם
מאמר מס' 5 – Six Sigma: השיטה לשיפור תהליכים והפחתת שגיאות בארגונים
מבוא Six Sigma היא מתודולוגיה ניהולית ושיטת שיפור תהליכים שנועדה להפחית פגמים, לשפר את האיכות ולייעל את התהליכים בארגונים. השיטה פותחה בשנות ה-80 על ידי חברת מוטורולה, ולאחר מכן אומצה והורחבה על ידי חברות גדולות כמו ג'נרל אלקטריק. מאז, הפכה Six Sigma לאחת השיטות המובילות
מאמר מס' 4 – שיטת Lean Management
בעולם שבו הסתגלות היא המפתח להישרדות, עסקים חייבים להתפתח כדי לשגשג בתוך הנוף המשתנה ללא הרף של התקדמות טכנולוגית, גלובליזציה והעדפות צרכנים דינמיות. כאשר גאות השינוי שוטפת את התעשיות, אימוץ מתודולוגיות חדשניות הופך לא רק לאופציה אלא הכרח עבור אלה השואפים להישאר בקדמת העקומה. גישה
מאמר מס' 3 – אוטומציה של תהליכים (RPA – Robotic Process Automation)
מבוא אוטומציה של תהליכים באמצעות רובוטים (RPA – Robotic Process Automation) היא טכנולוגיה שמאפשרת לארגונים לשפר את היעילות של תהליכי עבודה על ידי אוטומציה של משימות שחוזרות על עצמן. RPA משתמשת ברובוטים תוכנתיים המבצעים פעולות שמבוצעות בדרך כלל על ידי בני אדם, כמו עיבוד נתונים,
מאמר מס' 2 – שימוש ב-BPM (Business Process Management)
מבוא ניהול תהליכים עסקיים (BPM – Business Process Management) הוא גישה מתודולוגית המשמשת לשיפור וייעול תהליכי עבודה בארגונים. BPM מתמקד בניהול ושיפור תהליכים ארגוניים באמצעות טכנולוגיה, שיטות ניהול וכלים אוטומטיים. המטרה היא לייעל את הזרימה העסקית, להפחית עלויות, לשפר את איכות התהליכים ולהגביר את שביעות
מאמרים קשורים לנושא.